Javna rasprava o Nacrtu Plana razvoja Loznice

Javna rasprava o Nacrtu Plana razvoja Loznice

Uprava grada Loznice raspisala je javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Plana razvoja grada Loznice za period od 2024. do 2030. godine. Iz Gradske uprave navode da su prioritetni ciljevi razvoja sledeći: ekonomski razvoj, društveni razvoj, razvoj saobraćaja i infrastrukture i zaštita životne sredine, i pozivaju sve gradjane, društvene i privredne subjekte da učestvuju u javnoj raspravi kako bi Plan razvoja bio onakav kakav svi želimo da bude. Po okončanju javne rasprave, svi predlozi biće analizirani i na osnovu toga sačinjen izveštaj koji će biti objavljen na internet stranici grada u roku od 15 dana od okončanja javne rasprave.

Sve vrste predloga, sugestija i komentara mogu se dostaviti gradskoj upravi preko elektronske pošte na adresu: ler@loznica.rs, poštom na adresu: Gradska uprava grada Loznice, Karadjordjeva 2, ili ličnom dostavom u prostorije gradske uprave sa napomenom na koverti: „Za javnu raspravu o Nacrtu Plana razvoja grada Loznice za period 2024–2030. godine”, najkasnije do 21. juna, u 15 časova. Da biste dostavili vaše predloge naophodan vam je obrazac koji možete preuzeti na: https://loznica.rs/strategije/izrada-plana-razvoja-grada-loznice-za-period-od-2024-2030-godine/

Završna javna prezentacija Nacrta Plana razvoja, gde će se videti njegova konačna verzija, biće organizovana u sali Skupštine grada Loznice 26. juna od 12 časova.

M R

Оставите одговор