Loznica na Sajmu turizma u Sofiji

Loznica na Sajmu turizma u Sofiji

Turistička organizacija grada Loznice nastupala je kao izlagač na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma Holiday&Spa Expo 2020, u Sofiji, Bugarska, od 13.do 15. februara u Inter Expo Center.
Štand Turističke organizacije grada Loznice je bio na prostoru Turističke organizacije Srbije, gde su zajedno sa drugim turističkim organizacijama i privrednicima predstavili svoj grad i svoju zemlju na najbolji mogući način.
Loznica se prvi put predstavila na ovom sajmu i za ovaj deo Evropskog tržišta. Nastup je bio veoma zapažen i uspešan tako da se očekuje i veći broj turista koji će posetiti loznički kraj iz Bugarske i okolnih zemalja. Specijalni gost na štandu Turističke organizacije grada Loznica bio je ambasador Republike Srbije u Bugarskoj, Njegova ekselencija dr Željko Jović, koji je istog dana u zgradi ambasade organizovao prijem i proslavu povodom Dana državnosti Republike Srbije, na kom je prisustvovala i delegacija Turističke organizacije grada Loznice.
Obavljen je veliki broj poslovnih razgovora i uspostavljeni novi kontakti, od kojih je posebno bitan kontakt sa najvećim turoperaterom u Bugarskoj i šire, Bohemija travel agency i vlasnikom iste, gospodinom Bayko Baykovim.
Na velikom skupu na kom je prisustvovalo oko 150 turističkih agencija i predstavnika medija, a koji je organizovao gospodin Baykov, Turistička organizacija grada Loznica je imala priliku da sve prisutne pozdravi ispred Grada Loznice, predstavi sve potencijale ovog kraja i pozove na saradnju u narednom periodu.

admin

Оставите одговор