Ministar Martinović u poseti Valjevu

Ministar Martinović u poseti Valjevu

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović danas je posetio Valjevo, gde je nakon sastanka sa gradskim rukovodstvom, obišao vrtić „Zvončić“. To obdanište je jedno od šest vrtića u Valjevu u kojima će biti rekonstruisana dečija igrališta.

Ministar je istakao da mu je veliko zadovoljstvo što su pronadjena sredstva iz budžeta Republike Srbije za rekonstrukciju igrališta, te da će to mnogo značiti, pre svega, deci koja su smeštena u tim vrtićima. Gospodin Martinović je dodao da je ovo doprinos Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave jednoj politici koja se vodi na nivou celokupne države, a to je da imamo što više dece i da naša deca imaju što pristojnije uslove za boravak i obrazovanje u našim predškolskim i školskim ustanovama, kao i na našim fakultetima. Svi projektni države Srbije, prošli i budući, neće imati nikakvog smisla ukoliko ne bude bilo nekog da to nasledi.

Ministar Martinović je nakon obilaska vrtića „Zvončić“, zajedno sa gradonačelnikom grada Valjeva i načelnikom Kolubarskog upravnog okruga posetio i Narodni muzej u Valjevu.

M R

Оставите одговор