„Najduža pijaca na svetu”

„Najduža pijaca na svetu”

Najnoviji projekat Turističke organizacije opštine Krupanj, pod nazivom „Najduža pijaca na svetu”, uskoro će dočekati svetlost dana. Radi se o mobilnoj aplikaciji, koja za cilj ima promociju opštine Krupanj. Naime, Krupanj ima više od 300 kilometara pešačkih, biciklističkih i gljivarskih staza duž kojih se nalazi veliki broj gazdinstava koja mogu da ponude svoje proizvode ili iznajme smeštaj turistima, pa stoga ovaj projekat ima takvo ime. Broj domaćinstava koja će naći svoje mesto u bazi podataka aplikacije, će iznositi od 500 do 700.
Predsednik opštine Krupanj Ivan Isailović rekao je da je bilo dosta posla, ali da će se sav uloženi trud i rad isplatiti, jer ćemo dobiti jednu od najboljih i najsavremenijih turističkih aplikacija ovog tipa. Gospodin Isailović je dodao da, uz pomoć aplikacije, turisti mogu sami da organizuju svoj dan onako kako oni žele, sami mogu pronaći smeštaj, zatim mesta na kojima mogu jesti i kupiti domaće specijalitete i na kraju krajeva, različite sportske aktivnosti i razonode.
Iz Turističke organizacije opštine Krupanj ističu da bi baza podataka trebala da bude gotova do početka leta, te da će aplikacija biti funkcionalna u drugoj polovini ove godine, kako za turiste, tako i za meštane.

M R

Оставите одговор