Predsednik opštine Mali Zvornik čestitao Novu godinu sugrađanima

Predsednik opštine Mali Zvornik čestitao Novu godinu sugrađanima

Čestitku povodom Nove godine predsednik opštine Mali Zvornik, Zoran Jevtić, uputio je sugrađanima uz želju da 2023. svima donese više razloga za radost i bude bolja i uspešnija od prethodnih.
„Poštovani građani, u ime rukovodstva opštine Mali Zvornik i u svoje ime, želim vam srećnu i berićetnu nastupajuću 2023. godinu, da je dočekate i proslavite u zdravlju i blagostanju, sa najdražima.
Neka sve što nije bilo dobro ostane u staroj godini i ustupi mesto novim, lepim događajima u budućnosti.
Iako živimo u vremenu svakodnevnih izazova, potrudimo se da optimizam bude naša vodilja na putu do cilja i ostvarenja želja.
Godina koju ispraćamo donela je našoj lokalnoj zajednici mnogo značajnih rezultata i dokazuje da je posvećenim radom i upornošću, uprkos teškoćama, moguće postići mnogo toga.
Stoga je važno da, poštujući i uvažavajući jedni druge, nastavimo vredno da radimo i da se borimo za dalji razvoj i napredak našeg mesta.
U to ime čestitam vam Novu godinu i želim prosperitniju budućnost, više lične sreće i razloga za radost“, naveo je predsednik opštine Mali Zvornik u novogodišnjoj čestitki sugrađanima.

admin

Оставите одговор