Super liga Srbije- Ub i Željo ubedljivi

Super liga Srbije- Ub i Željo ubedljivi

U okviru 20. kola Super lige Srbije, odbojkašice Železničara iz Lajkovca slavile su u Sremskoj Mitrovici protiv ekipe TENT-a rezultatom 3:0, po setovima 25:14, 25:18, 26.24.  Jači otpor, domaće igračice pružile su jedino u trećem setu, ali to nije bilo dovoljno da meč ode u dramatičniju završnicu, pa je Železničar slavio najubedljivijim rezultatom, na krilima Aleksandre Uzelac, najefikasnijeg pojedinca susreta sa 20 osvojenih poena. Železničar iz Lajkovca i dalje je na samom vrhu tabele Super lige Srbije.

U najvećem derbiju kola, ekipa Uba pobedila je, pred svojim navijačima, ekipu Crvene Zvezde rezultatom 3:1, po setovima 16:25, 25:23, 25:15, 25:22. Preloman trenutak meča bio je tesan drugi set koji je pripao Ubljankama, nakon čega domaća ekipa, bez većih problema, osvaja i treći set. U narednom setu, gošće su pokušale da dodju do izjednačenja, ali odbojkašice Uba, na krilima Bojane Čelić, to ne dozvoljavaju i dolaze do važnog trijumfa. Ovom pobedom, Ub se popeo na treću poziciju, prestigavši upravo ekipu Crvene Zvezde.

U poslednja dva kola Želja dočekuje pretposlednju Batajnicu i gostuje Partizanu, dok Ub dočekuje poslednjeplasiranu ekipu Novog Sada i gostuje u Obrenovcu, u poslednjem kolu.

M R

Оставите одговор