Srpska narodna partija u Loznici postaje dominantna politička snaga

Srpska narodna partija u Loznici postaje dominantna politička snaga

Predsednik Srpske narodne partije, dr Nenad Popović posetio je Loznicu gde je obišao Crkvu Svete Trojice u Bradiću, a zatim održao sastanak Gradskog odbora Srpske narodne partije i otvorio nove kancelarije partije u ovom gradu.

Tema sastanka bila su aktuelna politička situacija u zemlji, izbori koji nam predstoje, ali i pitanja od značaja za razvoj Loznice i Podrinja.

„Sa velikim zadovoljstvom danas otvaramo novi prostor Gradskog odbora Srpske narodne partije u Loznici. Ovakva otvaranja širom Srbije svedoče o stabilnom napretku i neprestanom rastu naše partije. Zaista sam srećan što sve veći broj naših sugradjana prepoznaje našu politiku tradicionalnih, konzervativnih vrednosti kao rešenje svojih problema i garant bolje budućnosti.’’, poručio je dr Popović.

U toku posete Loznici, predsednik Srpske narodne partije, dr Nenad Popović, razgovarao je sa okupljenim gradjanima i tom prilikom poručio sledeće:

,,Podrška Srpske narodne partije našoj zajedničkoj listi ,,Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” je nepokolebljiva na svim nivoima vlasti. Ubedjeni smo da će uspeh ove liste na izborima 17. decembra najbolje služiti interesima naših gradjana, nastavljajući politiku predsednika Vučića koja je u prethodnom periodu donela značajan napredak i poboljšanje životnog standarda u Srbiji.’’

M R

Оставите одговор