Lozničke fudbalerke u Prvoj ligi Srbije

Lozničke fudbalerke u Prvoj ligi Srbije

Fudbalerke Ženskog fudbalskog kluba Loznica plasirale su u Prvu ligu Srbije za žene, jer su dominantno osvojile prvo mesto u Drugoj ligi za žene-grupa Zapad.

Lozničke fudbalerke su ostvarile sve pobede, sa gol razlikom 79:8. U utakmici poslednjeg kola, pred punim tribinama stadiona FK“Gučevo“ u Banji Koviljači, u komšijskim derbiju pobedile su ekipu ŽFK „Mačva“ iz Šapca rezultatom 4:1.

Strelci za domaću ekipu su bile Tijana Negić (2gola),Natalija Živanović i Dušica Lukić, dok je jedini gol za gošće postigla Jana Jurišić.

Šampionkama Druge lige za žene-grupa Zapad pehar za zasluženo prvo mesto uručio je u ime  Fudbalskog saveza Srbije komesar za Žensku Super i Prvu ligu Momčilo Marić, koji je poželeo devojkama puno uspeha u Prvoj ligi Srbije naredne takmičarske sezone.

Načelnik Mačvanskog upravnog okruga i član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza regije Zapadne Srbije Željko Marjanović, uručio je fudbalerkama ŽFK Loznica pehar u ime FSRZS i istakao da je ovo zaista ogroman uspeh i izrazio želju  da je ovo samo prvi korak ženskog fudbalskog kluba Loznica ka elitnom rangu takmičenja ženskog fudbala.

M R

Оставите одговор