FK Rađevac obeležio 100 godina, Crvena Zvezda bila gost na jubileju (video)

FK Rađevac obeležio je danas vek postojanja, jubilej kakvim se malo koji klub u Srbiji može pohvaliti. Gost Krupanjaca bila je Crvena zvezda, nekadašnji prvak Evrope i sveta. Utakmici su prisustvovali brojni gosti među kojima su bili i Zvezdan Terzić, generalni direktot FK Crvena zvezda, i Branislav Nedimović,. Ispred FSRZS, u odsustvu predsednika Živanovića bio je generalni sekretar Darko Bradonjić, koji je uručio plaketu FK Rađevac.

Meč je posmatralo više od hiljadu gledalaca, a ni sitna kiša koja je padala tokom susreta nije mogla da pokvari sjajnu atmosferu.

– Pred nama je period novih ulaganja u infrastrukturu Rađevca. Imamo jedan veliki projekat u vezi sa stadionom „Mirko Vasiljević“. Planiramo da izgradimo stadion sa 1.500 mesta. Projekat je urađen i čekamo model finansiranja. Uz stadion ćemo graditi i veliku službenu zgradu u okviru koje će biti teretana, restoran, moderne svlačionice, a pored će biti sportski tereni koji će pomoći boljem trenažnom procesu, ali će sve to mnogo značiti i turistima koji posećuju Krupanj – kazao je predsednik opštine Krupanj Ivan Isailović

admin

Оставите одговор