Srpska narodna partija za veća ulaganja u poljoprivredi u Krupnju

Srpska narodna partija za veća ulaganja u poljoprivredi u Krupnju

Tokom posete opštini Krupanj, predsednik Srpske narodne partije, dr Nenad Popović, obišao je dom i gazdinstvo poljoprivrednika Mileta Stevića, iz sela Mojković, koji svojim vrednim radom, uzgojem stoke i gajenjem malina i šljiva, izdržava svoju porodicu.

„Glasajući za listu „Aleksandar Vučić – Krupanj ne sme da stane”, glasamo za povećanje subvencija za poljoprivrednike, koje treba da budu dostupne svima, posebno sitnim uzgajivačima stoke i ratarima, čime ćemo omogućiti da oni povećaju svoju proizvodnju i modernizuju poljoprivrednu mehanizaciju, U budžetu opštine Krupanj, treba opredeliti mnogo veća sredstva za poljoprivredu, jer ćemo, samo na taj način, održati srpsko selo i mlade ljude zadržati na porodičnom ognjištu”.

Tom prilikom, predsednik je istakao da su vera, otadžbina i porodica tri najvažnija stuba srpskog društva.

U nastavku posete, tokom obilaska spomen-crkve svetog vaznesenja Gospodnjeg, u Eparhiji šabačkoj, razgovarao je sa starešinom crkve i poklonio se borcima palim u Prvom svetskom ratu, u Bitci na Mačkovom kamenu. Poručio je da je važno da se očuva vera u srpskom narodu i kulturno nasledje, koje čuva nacionalni identitet i herojska dela naših junaka.

U nastavku posete, otvorio je kancelariju Opštinskog odbora Spske narodne partije Krupanj, u Ulici Maršala Tita bb, u kojoj će meštani Krupnja moći da razgovaraju sa predsednicom Opštinskog odbora Krupanj, Marinom Stević i članovima ovog odbora, svakog radnog dana.
U nastavku posete, predsednik se susreo sa priznatim privrednikom, Petrom Kneževićem.

„U opštini Krupanj, sa velikim turističkim potencijalom, na primeru ovog uspešnog preduzetnika, vidimo koliko je važno unapredjivati i proširivati turističku ponudu, jer su kvalitetni smeštajni kapaciteti najbolja promocija domaćeg turizma“.

M R

Оставите одговор