Topla dobrodošlica za djake prvake u Mačvanskom okrugu

Topla dobrodošlica za djake prvake u Mačvanskom okrugu

Početak nove školske godine predstavlja najvažniji dan za one koji će prvi put ući u učionice. Dobrodošlicu djacima prvacima u školske klupe poželeće brojne lokalne samouprave u Mačvanskom okrugu.

Predsednik Opštine Vladimirci, Goran Zarić podelio je rančeve, sveske i pune pernice svim polaznicima prvog razreda osnovne škole, a pozorište „Jelenica”, uz podršku Opštine, organizovalo je prigodan program za mališane.

Na Trgu šabačkih žrtava, u petak, 1. septembra, od 18 sati, biće tradicionalno organizovan prigodan program i priredba za prvake, a svaki učenik, od Grada, na poklon dobija ranac i komplet udžbenika za prvi razred.

Opština Bogatić je za sve djake prvake obezbedila rančeve i knjige za početak školske godine, kao i poklon čestitke u vrednosti od 8.000 dinara. Predstavnici lokalne samouprave obići će svaku osnovnu školu i učenicima poželeti srećan početak prve školske godine.

Osnovna škola u Koceljevi tradicionalno organizuje program dobrodošlice za djake prvake. Lokalna samouprava je obezbedila poklon pakete sa školskim priborom, koje će, tokom prvih dana školske godine, deci uručiti predsednik opštine, Dušan Ilinčić.

M R

Оставите одговор